Één voor één. allen voor allen.

Over ons

WERKWIJZE

De 3de Kamer is een multimediaal platform waar gegenereerde content op stemgedrag en standpunten gedeeld worden aan geïnteresseerden.

 

BEREIK

Het begint met bereik.

Ook al zijn veel medelanders volgens onze onderzoeken erg met politiek bezig de laatste tijd, is het belangrijk om deze mensen op informatieve wijze te bereiken.Onze contacten in de media die we in de laatste 20 jaar zorgvuldig hebben opgebouwd zullen in deze een vitale rol spelen.Persbureaus, journalisten en uitgevers die al hebben aangegeven mee te willen denken. Zij kunnen ons de autoriteiten image geven die we nodig hebben.

PRIKKELEN

Door actief onze users/leden te betrekken in wat er speelt in Den Haag en proactief problemen en uitdagingen aan de kaak te stellen, zijn we in staat ze aan het denken te zetten.

Het prikkelen van de leden is waar het proces van politieke engagement begint. Niet elke casus is zwart of wit. Begrip creëren voor de bewindslieden die soms zware keuzes moeten maken is ook een positieve bijvangst van ons platform.Politieke connectiviteit begint in onze visie bij interesse. Deze interesse wekken wij dan ook driewekelijks interactief met De 3de Kamer middels interesse wekkende topics te plaatsen en interactieve vragen ter wege brengen.

AAN HET DENKEN ZETTEN

Standpunten en meningen worden vaak gevormd door de ervaringen van het individu. Opgroeien in een links gezin geeft vaak later in het leven een linkse kijk op onderwerpen en vraagstukken. Ons platform heeft geen dubbele agenda en is zonder kleur. Maar wil leden ook verder laten denken.

Begrijpen & verdiepen

De meeste vragen en probleemstellingen die spelen in het maatschappelijke en politieke debat, zijn met korte en duidelijke uitleg te begrijpen. Maar er zijn ook zaken die niet zonder goede uitleg te begrijpen zijn. Soms bijten Kamerleden zich weken vast in dossiers en hebben de specifieke kennis van zaken in die dossiers nodig om een goed beeld te vormen, ten einde de juiste stemming uit te brengen.

Uitleg en verdieping zijn voorzien van:

•Animatie video’s uitleg
•Eén op één gesprek met Kamerleden
•Wekelijks politiek programma “Politiek Inside”
•Achtergrond informatie via vrije pers partners
•Doorclick met tekstuele duiding per stemming
•Meningen van relevante bekende Nederlanders

Dit alles wordt uitgezonden via alle digitale kanalen, met als belangrijkste medium De 3de Kamer app.